Susur Galur Perjuangan saya






Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Hari ini saya nak share susur galur saya dalam shaklee ni.



Norita Idris
Master Norita & Master Naquib
Bakal Master tahun ini Jannatul & Pasangannya


  



Pengedar Shaklee Puchong
Bakal Master tahun ini Erna & Pasangan  


Photo: Saya adalah pengedar sah Shaklee Pulau Pinang. Orang2 penang sebelah pulau dan sebelah seberang.. perlukan produk kesihatan shaklee roger2 saya nohhh. Sorry kalau terkejut tengok pic n real tak sama. Ni gambaq very long2 time a go. Baru ku perasan dah lama tak selfie. Malu. Hahaha
Kak Linda Bakal Master tahun ini Yang banyak guide saya



Photo: Nak dapatkan produk kesihatan Shaklee boleh hubungi saya terus di talian 016 4093931.
Kak Masriah bakal master tahun ini. Banyak memberi semangat dan tunjuk ajar kepada saya




Ini lah saya, Bakal naik rank Master jugak.Paling lambat adalah bulan jun 2015


Photo: Sesiapa yang inginkan konsultansi percuma berkenaan produk shaklee boleh menghubungi beliau.  
COD: Taman Cahaya Masai, Masai, Kg Kopok, Taman Cahaya Baru.
Hp no: 0137836227
Whats app pun akan dilayan yaa
Ini adalah anak shaklee saya yang sangat komited

                                                 sari sariman (maaf picture tidak ada pula)


Dalam group ini, kami sentiasa dapat bimbingan daripada upline. Bukan sahaja bersemuka tetapi kami juga da group whats app dan group Facebook yang memudahkan kami berinteraksi antara satu sama lain.

Dengan kesibukan masing-masing kami masih lagi boleh bertukar-tukar pendapat dan menyelesaikan masalah customer setiap downline yang baru dengan adanya grou[ yang ditubuhkan.

Ok, sampai bertemu kembali..


Selamat berjuang sahabat-sahabatku demi untuk kesihatan sejagat...






















0