Kanser,gout teruk,strok,kencing manis pakai insulin???

VIVIX: Nama macam pelik,tapi khasiatnya fuuhhhh!!

Vivix merupakan supplemen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee,syarikat No 1 makanan tambahan di Amerika Syarikat. Ada beberapa pelanggan yang strok sudah boleh berjalan dengan mengamalkan vivix ni.  Dan yang paling menarik ada beberapa orang yang yang ada darah beku di bahagian otak sudah bebas dengan mengamalkan vivix ini. Mereka yang mempunyai gout bertahun-tahun dapat pulih dengan amalan meminum antioksidan ini.

Adakah anda ingin kekal seperti ini?

Gout
Gout
Gout
Kencing manis
Inilah masalah rakyat malaysia yang kurang prihatin dengan kesihatan dan kurang menjaga pemakanan.

Di sini saya berkongsi sejenis nutrisi yang sangat hot dipasaran terutama bagi mereka yang mengalami gout,kencing manis, sakit jantung, kanser dan lain-lain penyakit. Malangnya,ramai yang memilih VIVIX sebagai jalan terakhir untuk dicuba setelah pelbagai ubat-ubatan yang dicuba tidak berkesan.

Sebelum itu, saya suka mengingatkan para pelanggan bahawa VIVIX bukanlah sejenis ubat tetapi ia adalah makanan tambahan yang sangat tinggi anti oksidannya disamping kandungan resveratol yang banyak faedahnya kepada kesihatan.


Ramuan Semulajadi Vivix 

Apa Penyebab Kanser?

Kanser terjadi hasil daripada kerosakkan sel yang mana selsel tersebut tidak mati tetapi ia telah termutasi/terubahsuai dan akan terus membesar menjadi benda yang tidak sepatutnya.

Kenapa antioksidan penting?

sebab ia melawan radikal bebas yang boleh merosakkan sel dalam badan. Radikal bebas adalah disebabkan oleh keadaan terdedah kepada radiasi,asap rokok,pencemaran,pelarut bahan kimia,keadaan tertekan dan banyak lagi. Pernah tak tengok remaja yang beruban dengan begitu banyak? Kerosakan DNA boleh menyebabkan sel termutasi dan menyebabkan kanser.
Radikal bebas berkait langsung dengan penuaan dan proses penyakit seperti kanser,imun yang menurun,otak tidak berfungsi,strok,katarak,rheumatoid, arthritis,ulser dan banyak lagi. Pengeluaran bebas dikawal oleh beberapa faktor termasuklah pengambilan antioksidan dalam diet harian. 

1. Muscadine Grape 
    
    Merupakan antioksidan dan agen anti-imflamasi. Merupakan anggur yang terbaik dari segi kandungan antioksidan kerana;

a)Kulit yang lebih tebal memyebabkan ia resistan kepada penyakit,fungus dan serangga. Dan di dalam kulit anggur lah tersimpannya antioksidan. 40% berat anggur istimewa ini adalah kulitnya.

b)Kromosom yang lebih dimana ia mengandungi gen yang membolehkannya mengeluarkan polynutrien yang unik dan tidak dimiliki oleh mana-mana anggur lain.

c)Mengandungi antioksidan yang lebih kuat berbanding anggur lain. Ada kajian mendapati antioksidan pada anggur ini 6800 per 100g berbanding anggur merah yang hanya mengandungi 739 per 100g antioksidan. kulitnya sahaja adalah 6-8 kali lebih banyak antioksidan berbanding keseluruhan blueberri

d)Kandungan resveratol dan asid ellagik semulajadi yang lebih tinggi dimana polinutrien ini antioksidan yang tinggi yang mempunyai ciri-ciri anti-kanser


2. Polygonum Cuspidatum

   Dikenali sebagai Hu zhang dalam bahasa cina . Orang-orang cina menggunakan Hu Zhang untuk merawat beberapa penyakit seperti

a)Sembelit
b)Kesakitan PMS
c)Ruam
d)Penyakit jantung
e)Kolesterol tinggi
f)Kanser
g)Penyakit hati
h)Gout
i)Batu karang
j)Kulit terbakar

Dapat bayangkan Gabungan 2 tumbuhan ini? Ada 2 lagi yang belum saya terangkan. Berdasarkan ciri-ciri 2 tumbuhan ini, sudah cukup logik untuk kita paham bagaimana mereka yang dalam keadaan sakit seperti gout,sakit jantung, kencing manis dan lain-lain penyakit boleh sembuh dengan meminum vivix ini secara berterusan.

Adakah kita berputus asa dan hanya menyerah pada takdir semata-mata? Fikir-fikirkan tuan-tuan di luar sana.

Ramuan yang ke 2 dan yang ke 3 akan saya jelaskan di masa akan datang beserta dengan kebaikan 2 tumbuhan tersebut.

Jika berminat dengan VIVIX ini sila klik link di bawah ini:

 Buat Pembelian Terus Di Sini


0