Cerita sang ibu

Ibu zaman sekarang kena ikut peredaran zaman, betul tak? Mana tak nya, game bola pun kens ikut perkembangan. Maklumlah kalau tak ambil tahu anak bujang merajuk pula. Alahai..



Menjadi seorang ibu, isteri, pekerja memang tak cukup tangan. Tapi itu lah hakikat yang kena tempuhi zaman sekarang sebab kita nak bebas kewangan. Melainkan suaminya mampu menyara kehidupan dan kehendak isteri dan anak- anak tanpa bantuan isteri.

Untung la yang bekerja dari rumah, sambil jaga anak-anak sambil tu boleh jaga anak-anak.  Kalau dengan lelaki sekalipun yang bekerja sambil duduk rumah lagi best kan. Banyak masa boleh diluangkan dengan keluarga.


Kalau bekerja kat luar kena marah dengan bosnya lain, anak-anaknya hantar kat taska atau pengasuh lain.



Nauzubillahiminzalik. Minta dijauhkan anak-anak kita daripada macam ni. Jom kita sebagai wanita mencari kerja yang boleh dibuat kat rumah saja.

Dengan shaklee, kita hanya ber online dan share dengan sedara mara serta kawan-kawan atau jiran-jiran mengenai pengalaman kita mengambil suplemen shaklee.



Sebarang pertanyaan sila hubungi saya terus ye

HP: 0182293772
FB: agie agusto
BLOG: agieagusto.com


0