Iklan shaklee kat FB BUAT BORING

Iklan shaklee kat FB BUAT BORING

Banyak betul orang buat iklan pasal produk shaklee. Bukan setakat nak promote produk sahaja tapi nak promot jadi downline juga.


Kenapa mesti FB, Instagram dan twitter? Sebab diorang nak promot kat mana lagi?Nak promot dari rumah ke rumah ada yang tak sempat sebab mereka bekerja. Yang duduk rumah pulak berkepit dengan anak 4-5 orang, kecil-kecik pulak tu macam keretapi. Ada sampai naik bosan dengan iklan Shaklee sampai unfriend gitu. 
Wahai pengedar- pengedar shaklee, tak payah putus asa. Sebab produk shaklee ni pun bukannya benda tak elok. Malah ada ribuan orang berterima kasih dwngan sebahagian pengedar sebab berjaya membantu mereka menyelesaikan masalah. Ada yang ada masalah zuriat, ada yang masalah kesihatan, ada yang nak gemuk, macam-macam lagi la. 

Agaknya kenapa diorang bersungguh-sungguh sharing semua tu?
Apa yang saya tahu, shaklee ni bukannya untung mana pun. Tapi...
 SHAKLEE BANYAK SEDIAKAN BONUS PADA DISTRIBUTOR. 
1. BONUS PERIBADI
2.BONUS KERETA
3.MELANCONG/UMRAH
4.NAIK RANK DAPAT BONUS( apa-apa rank pun)
5.BONUS KEPIMPINAN
6.FREE KONVENSION

Macam-macam  bonus kan??

Sebab tu lah masing-masing berlumba-lumba untuk peomot shaklee ni. BAGI YANG TAK TAHU MEMANG RUGI LA. Sebab dok main henpon tapi bergosip memanjang.

TOLONG ORANG DAPAT PAHALA TAU.



NI ADALAH SALAH SEORANG LAGI DISTRIBUTOR SHAKLEE.

So, kepada yang BUKAN DISTRIBUTOR SHAKLEE maafkan kami kalau mengganggu anda dan anda ada hak untuk remove kami dari friend list anda, kami tak marah.

Dan yang mempromosikan produk lain kita bersaing secara sihat ye...

Apa-apa pertanyaan sila hubungi saya. Bye and salamm..
0