KENAPA PILIH SHAKLEE?

Ada beberapa rakan yang ajak bisnes macam-macam. Pakaian, kosmetik, makanan, kedai runcit, double stem cell, yang ajak bukak kilang pun ada. Pelik kan? Saya tetap pilih shaklee, semua member pun blur dengan jawapan saya.





#1.Malas nak paksa -paksa orang beli produk. Aik? bukan ke kita ni jual barang. yee, Tapi cara shaklee adalah dengan sharing.

#2. Shaklee dah lama di pasaran. Kalau betul tak bagus meati dah lama lingkup kan

#3. MLM yang adil. Kalau upline tak kerja keras, bonus akan dapat ciput juga. Jadi sistem tak lah menekan orang bawahan.


#4. Banyak bonus diberi. Bukan setakat hasil daripada sales sahaja, banyak reward yang ditawarkan tau.


Ini baru satu, ada lagi beberapa reward yang saya belum reveal. Itu nak kena jadi ahli dulu tau.

#5. Yuran keahlian yang berpatutan. Dengan hanya RM65 keahlian adalah seumur hidup, dengan diskaun belian 20%-30%.

#6. Kualiti barang yang tidak boleh dipertikaikan lagi. Terkenal dengan motto sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam.Motto ini bukan sembarang tau, dibuktikan secara saintifik lagi







7. Halal
   Banyak betul dengar pasal shaklee meragukan ke halalannya. Aik? Yang claim tu dah check dekat JAKIM ke? Tak baik betul menabur fitnah tanpa usul periksa tau. Ni, sijil HALAL Shaklee.


So, apa lagi yang kita boleh pertikaikan pasal shaklee ni? Jom semua join ramai-ramai shaklee agar kita lebih sihat, lebih pendapatan walaupun subsidi minyak dikurangkan.



Untuk pertanyaan lanjut sila terus berhubung dengan saya

HP: 0182293772
FB:agie agusto
BLOG:agieagusto.com
































0