Pengedar sah shaklee semporna ,Lahad datu

Assalamualaikum dan selamat beristirehat semua.

Semporna dan lahad datu merupakan pekan kecil yang terletak di pantai timur sabah. Dulu saya belajar kat Lahad datu masa form 1  sampai 5, Masa tu sekitar tahun 1997-2001. Sekarang pekan Lahad Datu dah banyak perubahan malangnya ramai yang tak tahu macam mana nak membeli produk shaklee ni. Malah ada sesetengah manusia yang tak bertanggungjawab menjual produk shaklee walaupun mereka bukan pengedar sah.

Semporna? Itu tempat kelahiran saya.. dan kampung saya pun kat sana.

Apa masalah kalau beli dengan bukan pengedar sah?

Pertama, diorang( pengedar yang x berapa nak sah tu) dah melanggar undang-undang. Hanya pengedar sah sahaja yang boleh menjual kepada orang ramai, tak pun beli kat branch sebab dosej pengambilan dan mana yang lebih sesuai ikut keperluan diorang lebih tahu

Ke 2, apa yang saya takutkan mereka menjual dengan harga yang tidak sepatutnya. Tapi itu pilihan anda dan saya tak boleh paksa

ke 3, selalunya mereka akan melebihkan dosej agar supplemen cepat habis dan anda boleh beli secepat mungkin

Ke 4, mereka menjual bukan per botol. Benda ni saya dah terkena sebelum jadi SID dulu, sebiji b complex Rm 2. wahhh, kalau tu pun anda rasa murah dipersilakan

Sesiapa yang berminat nak jadi distributor Shaklee area Semporna dan Lahad Datu sila hubungi saya yaa..

Hp: 0182293772 whatsapp/ sms/ call/ Telegram juga dilayan
Fb: agie agusto
Blog: agieagusto.com

0