Sakit Jantung: Pembunuh no 1 di Malaysia

Sangat membimbangkan kerana sakit jantung adalah sient killer. Siapa tahu nasib kita kan? Pernah tak kita terfikir bila-bila masa sahaja nyawa pinjaman boleh ditarik? Tapi kalau dah pernah memeriksa kesihatan dan kita mempunyai kholesterol yang tinggi ia sangat lah tidak bagus. 

Kholesterol yang tinggi adalah penyebab kepada sakit jantung, darah tinggi, strok dan lain lain lagi. Macam mana kita nak tahu kholesterol tinggi? Senang saje, pergi klinik atau farmasi minta mereka check dengan bayaran hanya rm10-rm30 berbeza mengikut tempat ye.



Apa yang kita boleh buat untuk mengelakkan penyakit yang berbahaya ini?
Perkara yang sama diulang-ulang, jaga kesihatan,jaga pemakanan. Kalau jumpa doktor pun benda yang sama akan dicakap oleh encik doc tu.

Muda-muda lagi boleh kena sakit jantung. Tapi siapa yang tahu kalau kita tidak pernah check pun.

So sekarang, saya share beberapa produk yang sangat membantu para pesakit jantung untuk mengembalikan kesihatan mereka dan juga untuk menjaga jantung kita.

Ini adalah produk terbaru shaklee dan ia didapati berkesan menghalang kholesterol LDL daripada memasuki salur darah. Ini membolehkan kita dapat makan seperti biasa da tidak perlu untuk berlapar atau menahan nafsu makan semata-mata takut akan kholesterol jahat.


Mengandungi CoQ10, teh hijau dan Vitamin E. Ia dapat menguatkan otot jantung memberikan degupan kapasiti yang bagus dan memperbaiki perjalanan darah. Vitamin E melindungi kesihatan arteri jantung dan teh hijau berfungsi mencegah penggumpalan darah.


Minyak ikan penting untuk memperbaiki level HDL kholesterol ( kholesterol yang baik). Dan ia juga membawa LDL (kholesterol jahat) untuk disingkirkan agar salur darah menjadi bersih.

Ini antara produk yang sangat biasa dan popular dengan pesakit jantung dan kholesterol tinggi.

Untuk pertanyaan lebih lanjut sila terus hubungi saya:
HP: 0182293772
FB: agie agusto
BLOG: agieagusto.com
0