Berakhirnya kebahagian selepas Buang rahim

Dah banyak pengalaman daripada kawan-kawan pasal buang rahim ni dan bermacam juga reaksi daripada husband masing-masing. Ada yang dah bercerai berai selepas pembuangan rahim dan ada yang boleh menerima kekurangan isteri dengan seadanya.



Alasan yang biasa kenapa wanita membuang rahim adalah adanya fibroid. Fibroid adalah disebabkan hormon estrogen dan semua wanita di dunia ini memang berisiko besar untuk mendapat fibroid. Keberangkalian Fibroid ini bertukar menjadi kanser adalah 0.03% sahaja. Namun, adanya fibroid menganngu kesuburan para wanita dan menyebabkan sukar mendapat zuriat. Sebab itu lah kita kena cari jalan untuk stabilkan hormon. Salah satu cara adalah dengan mengamalkan GLA. Hubungi saya untuk dapatkannya.

Kesan membuang rahim

  • Confirm la tak dapat anak lagi
  • Ada yang rasa loya dan nak pitam
  • Boleh puasa penuh dah ( dah tak datang period)
  • Kehidupan seks bertambah baik

See, kesannya ada yang positif dan yang negatif adalah tidak dapat mengandung,itu sahaja. Jadi, untuk mereka yang dah ramai anak mungkin menjadi satu kelegaan selepas membuang rahim tapi untuk mereka yang inginkan zuriat, membuang rahim boleh menyebabkan tekanan yang hebat.

Apa pun, kita serahkan semuanya pada Sang Pencipta kerana Dia Maha Berkuasa Dan Maha Memberi..

#Penstabil hormon -GLA
Dapatkannya dari saya







0