Kurus Sambil beri anak peluang jadi genius

Menurunkan berat badan semasa berpantang adalah sangat mudah dibandingkan dengan selepas berpantang. Ini kerana, selepas sahaja habis berpantang apa makanan pun kita nak makan semula seperti sebelum bersalin. Dan pada masa inilah berat badan akan makin bertambah jika tidak dikawal.

Saya mencadangkan anda mengambil ESP, Omegaguard dan juga alfalfa untuk mengekalkan berat badan yang cun tu sepertimana dalam pantang. Selain untuk kurus anda juga beroleh manfaat lain yang diperlukan oleh bayi comel anda.

ESP dan alfalfa merupakan produk hot yang diamalkan oleh ibu-ibu yang baru sahaja melahirkan anak. Ia bukan setakat untuk kurus tetapi juga dapat memberikan kualiti susu yang terbaik untuk bayi anda. Bermacam testimoni penggunaan ESP dan Alfalfa ni. Selain itu, kulit si ibu pula akan kelihatan lebih bersih daripada sebelum ini. Saya juga dah mencuba set ini selepas bersalin dan memang ia sangat berkesan.

Selain itu, Omegaguard yang mengandungi Asid lemak omega yang tinggi iaitu DHA dan EPA dapat membakar lemak anda serta menyalurkan kebaikannya kepada otak si comel anda. Saya pernah terbaca satu artikel yang menyatakan genius ni boleh dirangsang dengan memberi bayi dalam perut dan apabila lahir Asid lemak omega.

Jadi dengan mengamalkan 3 produk ini anda bukan sahaja mendapat manfaat untuk diri sendiri tetapi juga untuk si manja anda.

Sila hubungi saya untuk mencuba produk yang best ni:
0