Pembedahan jantung : By Pass



Sebelum ini saya dah tengok sekali video pembedahan bypass ni. Kali ni saya nak share dengan anda semua bagaimana bypass ini dilakukan. 

Kadang-kadang video macam ni patut disebarkan sebagai satu ilmu pengetahuan untuk semua orang. 

Part yang paling saya sedih adalah semasa mengergaji tulang tu sebab jantung dilindungi oleh tulang dada. Ngeri,sedih,seram semua ada.

Jadi untuk kita yang masih dikurniakan kesihatan jantung yang tip top ni, semoga kesihatan ini sentiasa berpanjangan.

Untuk menjaga jantung, Shaklee ada beberapa produk yang saya rasa sesuai untuk anda.

  • Phytocol-st : Untuk menyingkirkan kolesterol jahat LDL memasuki saluran darah. Step awal untuk menjaga jantung ni
  • Co-q Health : Memberi tenaga kepada jantung. Bukan badan je nak tenaga untuk kerja kuat,jantung pun perlu juga sebab ianya sentiasa bekerja tidak kira masa
  • OmegaGuard: Melicinkan salur darah. Mungkin kat arteri jantung dah ada plak. Hapuskannya dengan omega guard
Jika anda berminat, sila hubungi saya ya..




0