Sebab Orang Jepun Bijak

Negara Jepun merupakan antara negara yang termaju di dunia bukan sahaja pembangunan dari segi ekonomi tapi teknologi yang mereka cipta. Saya bukan cakap orang malaysia tak bijak tapi tahap kegeniusan kita sedikit kurang berbanding mereka. Kenapa agaknya.

Salah satu faktor yang mempengaruhi secara logiknya dalah pemakanan mereka. Apa menu utama mereka setiap hari?
Jawapannya tentulah tak lain tak bukan adalah ikan.

Apa yang terkandung dalam ikan? Ikan sememangnya ada asid lemak omega dan setiap jenis ikan mempunyai kandungan asid lemak omega yang berbeza. Hasil daripada kajian para saintis dunia, ikan laut dalam merupakan sumber asid lemak omega yang terbaik.

DHA diperlukan oleh bayi seawal 3 bulan untuk pembentukan sel-sel otak mereka. Dan orang jepun sentiasa makan ikan tidak kira mengandung atau tak sebab itu pengambilan DHA mereka sentiasa mencukupi.

Cuma perkara yang paling merisaukan adalah pencemaran yang makin menjadi-jadi. Dan ikan akan menjadi tidak selamat lagi untuk dimakan. Logam berat yang merbahaya seperti PBC, merkuri, lead yang boleh menyebabkan kerosakan pada sel otak dan mengundang penyakit berbahaya khususnya kanser.

Sebab itu supplemen makin berleluasa dan teknologi untuk menyediakan asid lemak yang asli sudah revealed oleh Shaklee dan terhasilnya OMEGAGUARD yang sekarang ini menjadi minyak ikan pilihan dunia.BULAN INI SAHAJA


  • BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL DENGAN HARGA: RM136 X 6 = RM816

  • BELI 2 BOTOL LESS 5% : RM 136 X 2 = RM272 - 5 % = 

      RM 258.40

NAK LAGI MURAH SILA HUBUNGI SAYA SEBELUM HUJUNG BULAN INI
0