B kompleks Shaklee berkesan

Ini bukan lah rekaan saya semata-mata tetapi pengalaman sendiri dan kawan-kawan yang mengambil vitamin b kompleks shaklee sebagai energy booster.

Kawan saya merangkap jiran, Faiza namanya selalu mengadu tak selera makan. Saya suggest kat dia B complex Shaklee ni, dengan harga serendah RM53, memang berbaloi bagi faizah. Selere makan bukan main lagi. Malahan dia claim dia lebih energetic. tup tup beberapa minggu kendian dia preggy pulak. Maka sibuk lah die tanya vitamin b tu boleh makan ke tak. Siap bawa vitamin b tu pergi klinik lagi nak tanya doktor boleh ke tak makan. Yang bestnya b complex shaklee ni beri tenaga pada dia disamping memberi asid folik kepada anak dalam kandungan. Walaupun tengah mabuk-mabuk mak buyung tu dia still boleh buat  kerja rumah macam biasa sambil layan aqil anak dia yang tengah lasak tu.

Testimoni yang ke 2 adalah kawan kamceng saya Kak Mai. Dia memang super duper busy memanjang. Selalu berulang alik dari Jb ke Sungai Sayong tu. Kak mai juga menjaga mak dia yang dah uzur tu. Dia pernah sekali mengadu penat tahap gaban da. Saya suggest dia b compleks shaklee,dan sampai sekarang dia masih ambil b kompleks ni. Katanya dia lebih bertenaga walaupun sentiasa bekejar dengan masa. Siap belikan maid dia lagi youuuu...

Jika anda seorang yang aktif b complex sangat sesuai dengan anda..

Hubungi saya jika anda berminat.. anda akan rasa kelainannya


0