Ikan bilis sabah

Lautan sabah memang kaya dengan ikan-ikan yang berkualiti. Bukan setakat sotong kering, gamat, terumbuh karang tetapi ikan bilis nya pun berbeza dengan yang ada kat semenanjung.


Saya dah menjadi pemborong secara tidak sengaja ikan bilis sekarang ni. Bermula dengan bawa 2 kilo sahaja dari Semporna dan sekarang ramai pula pengedar ikan bilis cari saya. Ni lah yang dikatakan rezeki terpijak.

So sambil-sambil COD supplemen Shaklee sambil hantar juga la ikan bilis sabah kepada customer yang berdekatan. Dah jadi double job dah ni.

Buat masa ni boleh la lagi nak layan side job ni sebab Aisy kecil lagi, kalau dah ada adik nanti rasanya dah kena cari pembantu dah ni.

Nak order ikan bilis hubungi saya terlebih dahulu sebab harga ada 2 untuk yang dah kopek ni. Satu kopek manual satu lagi gunakan mesin.




0