Kolagen terbaik 5 bintang

Melambak-lambak produk kolagen di pasaran sekarang. Kesian tengok kakak-kakak yang sibuk memilih kolagen yang dijual kat tepi jalan dengan harga serendah RM50. Mungkin disebabkan harganya yang murah ataupun kesannya yang cepat pada mereka?


Bagi saya, nak memilih kolagen kena la hati-hati sebab sekarang ni macam-macam penyakit yang datang tanpa di duga. Penyakit baru pun semakin bertambah,ntah apa-apa je nama penyakit.

Produk luar negara khususnya keselamatannya macam mana? Kita pernah dengar tak company yang keluarkan produk tu? Macam-macam persoalan timbul kalau ternampak kolagen murah tu. hihihi...

Bukanlah disebabkan pro sangat dengan Shaklee,tidak..cuma apa yang diperkatakan oleh nutritionist memang betul juga. Sedangkan ayam yang kita makan tu dah disuntik dengan hormon dan dibagi makan dengan baja untuk cepat besar dan banyak isi. Hemmm,inikan pula kolagen yang campurannya ntah apa-apa je. Kalau nak memilih kolagen pastikan syarikat yang mengeluarkan tu adalah legal, bukan beroperasi secara haram dan sorok-sorok. Lagi satu kena tahu bahan yang campuran kolagen tu diperbuat daripada apa. Sebab kita ni orang Islam harus mengelakkan benda yang syubhah. Amboi,macam ustazah da pulak.

Ingat tak dulu pernah ada kes krim yang dijual kat pasaran ada uri bayi? kalau tak silap produk tu asalnya daripada Thailand. So, kolagen yang anda tengah amalkan ni keluaran mana pula?

Shaklee keluarkan kolagen yang memang super power. Kenapa pula saya cakap macam tu? Sebab keberkesanannya tu, cuba dapatkan testimoni daripada lermarazali.com,beliau mendapat hasil hanya selama 2 hari je. Power tak power la.


Lagi? Bukan setakat kesan sahaja,bahan yang digunakan adalah rare dan unik. Kolagen ikan merah youuu..Kolagen yang anda ada tu daripada apa? haa...cer cerita sket.

Halal? Confirm la Halal,Shaklee bukan company biasa-biasa punya. Semua bahan yang digunakan akan diuji terlebih dahulu sebelum buat batch baru. Yang pernah keje kilang tahu la apa yang saya cakapkan ni.

Try la kolagen Shaklee ni, memang berbaloi denga PT yang anda keluarkan.
selamat mencuba..

Pssstt..Buat Mask pun boleh ok..


0