Kurus Dengan Shaklee

Ramai orang nak kekalkan berat badan ideal mereka lemak yang degil memang menyukarkan usaha mereka sampaikan ada yang berputus asa.


Anda belum jumpa jalan penyelesaiannya?
Dalam Shaklee kami mengutamakan keberkesanan dan semulajadi agar tiada efek samping yang akan ditanggung oleh pengguna. 

Bagaimana kurus dengan Shaklee?

1. Bakar dan hancurkan lemakSebelum nak membuang lemak, produk Shaklee ada yang boleh membakar atau mengemulsi lemak yang terdapat di dalam badan anda


i- Minyak ikan yang power OMEGAGUARD

Ia merupakan pembakar lemak yang lebih power berbanding lecithin. Ibu yang tengah menyusukan anak sangat cepat kurus dengan OMEGAGUARD. Minyak ikan memang terkenal dengan kandungan DHA dan EPA yang berguna perkembangan otak. Selain daripada fungsi melancarkan perkembangan otak ia juga boleh membakar lemak degil yang terkumpul dalam badan. Ia melicinkan salur darah dan memudahkan pergerakan kolesterol untuk dibakar dan disingkirkan daripada badan.ii-Lecithin


Lecithin memang terkenal dengan sifat mengemulsi lemak. Ia bukan sahaja mengemulsi lemak tetapi juga terlibat dengan 'pick up' otak. Memilikinya bukan setakat untuk kurus tetapi ia juga membantu pick up berfikir. Sangat sesuai diberikan kepada anak anda sambil-sambil mak nya tumpang sekaki untuk membakar lemak yang degil.2. Buang lemak yang terkumpul

Lemak dibahagian pinggang, paha dan perut adalah lokasi yang biasa ditemui. Ianya agak menyusahkan diri anda bukan sahaja dari segi kecantikan tetapi juga dari segi pergerakan dan pemilihan baju. Bagaimana Shaklee berusaha mencipta satu produk yang dapat membuang lemak-lemak tersebut?

i- Herblax

Ia merupakan julat berskala kecil yang dapat membersihkan usus dan membuang bahan buangan yang sekian lama terkumpul di bahagian usus anda. Dengan mengamalkannya usus bersih dan anda dapat lihat perut anda semakin mengecil dan kekerapan anda membuang air besar juga akan membantu menurunkan berat badan anda.

ii- Alfalfa

Produk yang hot dalam shaklee. Bukan setakat dapat melancarkan peredaran darah ia juga berfungsi membuang lemak-lemak yang sudah dihancurkan oleh omegaguard atau lecithin. Pengambilan yang berterusan membolehkan badan sentiasa detox lemak yang tidak diperlukan oleh badan.


3. Bina Otot

Dalam proses menguruskan badan,metabolisme penting untuk dikekalkan dan dipulihkan sekiranya terlalu lambat. Dengan membina otot,metabolisme akan bertambah sebaliknya diet yang menghancurkan otot akan merendahkan kadar metabolisme. Bagaimana Shaklee bertindak memelihara dan membina otot badan manusia?


i- Cinch mix

Ia merupakan protein yang mengandungi serat yang tinggi. Pengambilannya menyebabkan pengguna berasa kenyang dan dapat mengelakkan diri daripada mengambil makanan yang berlemak tinggi. Amalkan memakan cinch pada waktu pagi dan malam dan anda akan rasa kelainannya daripada hari biasa anda

ii- ESP

Ia merupakan protein soya yang mendapat permintaan tinggi daripada pengguna. Bukan sahaja dijadikan sebagai sarapan ia juga membantu para ibu mendapat kualiti susu yang terbaik. Dari segi pengurusan badan ia dapat memelihara tisu badan agar otot terpelihara semasa proses diet.


iii- Kekalkan tenaga walaupun berdiet

Dalam proses berdiet kita bukan nak mengelak daripada melakukan kerja harian seperti biasa. Kerja harian mestilah dilakukan seperti biasa tanpa ada sekatan. Tambahkan tenaga anda dengan B complex ataupun dengan Cinch Tea mix yang membantu penurunan berat badan sambil memberi anda tenaga.Selamat berdiet dengan selamat dan berkesan..
Lagi best jika anda dapat melakukan senaman ringan yang konsisten setiap hari. Hasilnya adalah berbeza mengikut tahap metabolisme individu. 

Lagi double best jika anda membuat pembelian dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Selain harga yang lebih rendah anda juga berpeluang untuk menikmati bonus bulanan sebagai ahli Shaklee. Ingin mengetahu lebih lanjut sila hubungi saya.

0