Masker Vitamin E shaklee berkesan

Vitamin E memang terkenal sebagai salah satu antioksidan yang penting untuk melindungi sel daripada kerosakan. Ia nya sangat penting untuk menjaga kesihatan sel termasuklah sel kulit dan sel benih lelaki.

Kesan terbakar disebabkan berpanas kat tepi pantai dapat dikurangkan sedikit demi sedikit dengan menggunakan vitamin E shaklee sebagai masker. Bukan setakat dimakan untuk melindungi sel daripada dalam tetapi ia sangat sesuai dijadikan masker.

Cara penyediaan masker juga sangat mudah hanya perlu bocorkan vitamin E Shaklee dengan benda tajam dan kemudian picit bagi mengeluarkan pati Vitamin E dalam kapsul tu.

Anda akan rasa kelainannya selepas memakai masker ni. Muka akan rasa lembap dan licin, memang saya suka pakai masker vitamin E.

Anda boleh la mengamalkannya seminggu 2 kali dan anda tengok perubahan pada kulit anda. Lagi best kalau anda berselfie terlebih dahulu sebelum mula memakai masker vitamin E. Sebulan kemudian selfie lagi untuk tengok perubahannya. Tapi biasanya orang sekeliling perasan perubahan kulit kita yang dah makin glow melow.

Ia jua dapat mengilang kan bekas parut jerawat. Bagi anda yang mengalami jeragat inilah masanya anda berusaha menghilangkannya dengan vitamin E shaklee. Orang kata sambil menyelam minum air. Sambil makan sambil bermasker..

Hubungi saya sekarang untuk tempahan


0