Payudara yang tegang dan anjal

Semua wanita mengimpikan aset yang mantap dan terbaik. Wanita sanggup menghabiskan ribuan ringgit untuk mendapatkan aset yang terbaik bagi sesetengah wanita. Selapas bersalin bentuk badan wanita akan mula berubah. Bahagian pinggang akan berlemak, berat badan mungkin akan mula naik dan payudara akan mula kendur. Hemmmm...semua wanita akan risau memikirkan keadaan ini. Sebab itu jika anda perasan lah, ada sesetengah orang takkan menyusukan anak yang dilahirkan dengan susu badan. Kononnya nak menjaga aset mereka tu supaya tak kendur. Kesian kat bayi yang baru lahir tu. Bagaimana nak mendapatkan aset yang mantap tu?



Cuba la makan ESP dengan Alfalfa. Kedua-dua produk ini sangat sesuai untuk mereka yang menyusukan anak dan bagi yang belum berkahwin pun sesuai mengamalkan kedua-dua nutrisi ni. Ia dapat memelihara tisu dengan baik dan melancarkan peredaran darah. Ini adalah cara yang semulajadi dan tidak perlukan krim apa-apa. Selain mengamalkan 2 nutrisi ni, amalkan juga mengurut aset kesayangan anda agar peredaran darah di area tersebut.




Lakukan gerakan urut bermula dari arah putting ke luar. Tekanan yang sederhana sahaja. Tekanan yang terlalu kuat boleh membuat pembuluh darah limfa tertekan dan menghentikan aliran racun dan cairan lainnya. Urutan sebaiknya dilakukan secara perlahan agar boleh mencapai hasil yang maksima (Gambar 1).

Urut payudara dengan kedua tangan, seperti gerakan meramas secara hati-hati dan perlahan dengan gerakan pusingan jam dan sebaliknya. Perhatikan, jangan tekan payudara terlalu kuat. (Gambar 2 dan 3).

Lakukan gerakan seperti gambar 4 dengan tekanan sedang. Gerakan ini dipercayai bermanfaat untuk melancarkan peredaran cairan dari payudara.


Catatan penting: – Jika semasa mengurut payudara, anda boleh merasakan adanya benjolan jangan panik. Anda boleh teruskan urut dengan sekerap yang mungkin tetapi jika ia dirasakan bertambah memudaratkan, sebaiknya segera berjumpa doktor untuk pemeriksaan lebih lanjut. Urut sebaiknya tidak dilakukan lagi pada zon yang terdapat benjolan itu.

Jika anda berminat dengan ESP dan Alfalfa, hubungi saya ye sambil-sambil mengamalkan urutan tu. Selamat mencuba..


0