Pengganti gula pasir yang lebih sihat

Pernah dengar tak pasal daun stevia? Kawan saya seorang doktor,sibuk mem promote pengganti gula ni di FB. Menurut beliau, ia lebih manis berbanding gula pasir biasa dan hanya 2 titik sahaja untuk secawan kopi.
Stevia tu macam mana rupa dia?


Ekstrak Stevia adalah 250-300 kali lebih manis dari gula Tebu.Daun stevia adalah 30 hingga 45 kali lebih manis dari gula biasa. Wow.ini suda cukup jimat.

Jika anda berminat anda boleh hunungi beliau kat FB : Aya Norbayah ataupun anda boleh order online kat laman web http://www.gulastevia.com/

Boleh diringkaskan cerita,ekstrak stevia ni sesuai dengan pesakit diabetes atau pesakit kencing manis. Lagi pun ia tiada kalori..

Selamat mencuba..
0