Promosi Berkembar Shaklee

Hanya untuk Bulan ini sahaja,Promosi berkembar Shaklee adalah Vitamin E dan Vitamin C 500mg.




Bestnya la Offer kali ni. Vitamin E memang ramai yang minat sebab bukan sahaja boleh dimakan sebagai antioksida yang terbaik tetapi juga boleh buat masker muka. Tak perlu nak campur bahan lain lagi dah cukup. Vitamin C Shaklee pun sama ia juga boleh buat masker tau.

Nak tau cara-cara buat masker muka dengan ke dua-dua vitamin ni? Sila klik di sini

Dengan harga serendah RM175.75 anda mampu dapat 2 botol Vitamin C 500mg. 2 botol Vitamin E dengan harga RM283.10. Itu adalah harga pasaran dan bukannya harga ahli. Untuk dapatkan harga ahli sila daftar dengan saya dahulu ok.

Selain itu, promosi Beli 6 percuma 1 juga ada. Memang tak sah kalau shaklee tak buat promosi beli 6 percuma 1 ni. Untung sangat bagi mereka yang berbisnes shaklee. Yang belum join tu, cepat-cepat lah daftar jadi ahli ye. Bukan sebab bisnes saja tapi produk Shaklee ni memang best sebab berkesan dan selamat digunakan juga. Cepat-cepat hubungi saya untuk pendaftaran tau.

Bagi yang berminat dengan Offer bulan ni atau pun nak beli Vitamin Shaklee Hubungi saya,konsultansi yang best daripada saya.


0