Promosi Shaklee Disember 2014

Ramai pelanggan yang masih tertanya-tanya promosi bulan ni ye. Haahh, kali ni adalah promosi Vitamin C 500mg Beli 6 percuma 1 dan Vitamin E beli 6 percuma 1.








Dengan harga pasaran RM55 anda boleh dapat 7 botol vitamin C Shaklee yang Hot di pasaran ni. 7 botol Vitamin E dengan harga RM894 Terlajak laris tau...
Kalau Harga ahli?? Itu anda kena daftar jadi ahli dulu laa. Hubungi saya sekarang ok.

7 Botol tu boleh dikongsi dengan sedara mara atau pun kawan-kawan. Takkan la kita nak sihat dan cantik sengsorang kan. Kakak ke adik ke atau pun best friend kita takkan tak nak. Boyfriend lagi yang merokok tu tak pun bawak motor tu. Mereka yang bawak motor penting tau makan antioksida sebab asap-asap tu semua boleh mengundang radikal bebas lagi pun asap tu kalau masuk paru-paru sendiri mau tahu la kan.

Vitamin E sangat bagus untuk menjaga prostat lelaki, untuk kulit pun yee. Bagi mereka yang ada masalah parut jerawat,vitamin E adalah penyelesaiannya. Selain itu, ia sangat bagus untuk kesihatan otak dan jantung tauu.

Berminat dengan Vitamin C Shaklee?
Nak Order Vitamin Shaklee yang lain?

Hubungi saya laju-laju, best konsultansi lagi  tau



0