Serum kulit kepala Shaklee

Anda mengalami kulit kepala yang bermasalah, rambut gugur yang berpanjangan dan belum menemui jalan penyelesaian? Kulit kepala bertindak sebagai tanah untuk tanaman yang subur iaitu rambut anda. Tetapi jika ianya bermasalah maka rambut juga akan bermasalah.

Untuk menyokong persekitaran yang optimum semua jenis stress yang dihadapi oleh kulit kepala mesti di tangani.Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala. Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya.Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak

Perbezaan Shaklee

ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.

Berminat?

Hubungi saya sekarang..

0