Testimoni sendiri Vitalea Shaklee

Saya seorang yang rabun jauh dan silau agak tinggi. Pantang masuk shopping mall mesti mata merah dan berair,susah jika terdedah kepada lampu yang terang. Memang saya suka bergelap sebab mata saya ni.

Tapi baru-baru ni saya dah mula perasan,menghadap laptop 10 jam pun mata still ok lagi. Kalau dulu tak sampai setengah jam dah KO dah saya. Kepala pening, mata macam kene cucuk sebab rasa sakit,dengan berairnya lagi. Alhamdulillah,ni lah nikmat pemberian Allah. Kalau tak jaga,memang tak mensyukuri nikamat namanya.
Bila kaji punya kaji rupanya hasil daripada pengambilan Vitalea yang berterusan. Saya makan sayur sikit je so vitalea ni saya ambil sebab itu la. Multivitamin dan multimineral yang best dan memberi kesan sangat pada saya.

Tau tak masalah penglihatan ni saya alami sejak zaman U lagi sampai tahun lepas. Perubahan ni saya dapat rasa pertengahan tahun ni setelah lebih kurang 2 botol vitalea saya habiskan. Sekarang dah boleh drive malam dah tak macam dulu nak gi jenjalan pun susah pada waktu malam.

Selain itu, bukan sahaja penglihatan saya yang dah ok, tapi kuku saya dah jadi sihat semula. Sebelum ni kuku cepat bebenor la rapuh, kaler pun pucat semacam je kuku ni. Sekarang dah kemerah-merahan dah, tak perlu la nak guna pewarna kuku tu semua. Nampak pinky macam ni pun dah lawa.

Minat dengan Vitalea?

Hubungi saya sekarang

d
0