Testimoni Vitamin E untuk kulit

Vitamin E dan kulit cantik memang dah sinonim. Hari ni saya nak kongsikan dengan anda beberapa testimoni penggunaan Vitamin E Shaklee terhadap kulit.

Memang best sangat vitamin E shaklee ni. Sesiapa yang belum mencuba tak nak ke kulit cantik? Tak perlu suntikan sana sini. Hanya perlu konsisten dan disiplin sahaja diperlukan. Sebelum ini saya juga kurang yakin dengan supplemen ni. Apabila dah cuba sendiri baru lah tahu kesannya. Jerawat yang tak pernah lekang kat muka da tiada lagi. Kalau ada pun masa nak dekat-dekat period adalah sebiji dua dan akan hilang sendiri.

Thanks Allah temukan saya dengan Shaklee ni. Kepada yang berminat untuk membeli vitamin E, bulan ni ada promosi tau beli 2 diskaun 5% dan beli 6 botol percuma 1 botol. Kalau nak lagi murah daftar lah jadi ahli. Baru best... Selain dapat harga murah anda juga akan ada bonus bulanan jika memenuhi syaratnya.

Berminat untuk membeli atau mendaftar menjadi ahli?
Hubungi saya, Norin sekarang ok




0