VIVIX Shaklee untuk perokok tegar

Vivix merupakan antioksida yang paling kuat dalam produk shaklee. Ianya dapat memperbaiki kerosakan pada tahap sel. Bertindak dengan memperbaiki sel dan melindungi sel daripada terus rosak.
Perokok tegar selalu menafikan keburukan merokok. Haha.. Cuba tanya suami anda kalau tak percaya. Tatapi hakikatnya merokok dapat merosakkan berjuta-juta sel dalam badan kita bermula daripada kulit yang terkena asap sampailah yang ke dalam-dalam anggota tubuh.

Bagaiman pula dengan paru-paru yang berfungsi menukarkan udara tu? Agak-agak jika sehari 2 hingga 10 kali merokok macam mana keadaan sel paru-paru anda?

Dengan mengamalkan VIVIX anda dapat menjaga sel sel organ badan daripada terus menerus dirosakkan oleh radikal bebas seperti rokok. Selain paru-paru bahagian badan lain macam mana? Trakea, hidung,mulut dan lain-lain lagi?
Sangat penting untuk kita menjaga kesihatan semua organ tubuh kita bak kata orang nak pakai lama. Ada sesengah perokok yang claim rokok rasa lebih pahit selepas mengamalkan VIVIX. Baguslah, ia akan mendorong anda untuk terus berhenti rokok dan mengelakkan diri daripada terdedah kepada pencemaran yang mewujudkan radikal bebas dalam badan.

Walaupun bermacam gambar kat kotak rokok tu untuk menghilangkan selera si perokok untuk terus merokok ia nya seakan-akan tidak memberi kesan kepada mereka.

Lindungi diri anda dengan VIVIX dan selamat berhenti merokok

Untuk sebarang maklumat hubungi saya:

0