PROMOSI BULAN MEI 2015

Assalam dan kabare semua?
Agak terlambat saya nak bagi tau promosi bulan 5 ni. Bagi mereka yang mementingkan penjagaan jantung, otak dan juga kesihatan keseluruhan, promosi kali ini adalah yang best sekali. 

Promosi beli 6 percuma 1 dan promosi beli 2 botol dan anda dapat pengurangan harga sebanyak 5% adalah melibatkan Omegaguard iaitu minyak ikan yang asli dan pekat melekat dan juga Phytocol-st iaitu supplemen untuk mengelakkan kemasukkan kolesterol jahat ke dalam salur darah kita.

Jom,layan gambar dulu.
Dan untuk promosi beli 3 percuma 1 masih diteruskan lagi dengan vitalea kanak-kanak. Ini memang feveret anak saya ni. Kalau ikut dos sebiji sehari tapi anak saya ni bedal sampai 3-4 biji sehari. Dah macam gula2 pula. Memang sedap rasanya dan yang bestnya ia tidak merosakkan gigi sebab ia tidak mengandungi gula sebagai pemanis.
Bagi yang berminat dengan mana2 promosi bulan ini atau ingin membeli vitamin yang lain sila terus hubungi saya @ 0182293772.

Penghantaran terus ke rumah anda adalah untuk mereka yang berada di sekitar Pasir Gudang, Masai, Megah ria, Plentong dan kong-kong sahaja.

Peace dan selamat beramal..

0