Multivitamin dan multimineral

Pelbagai jenama multivitamin di pasaran. Cuba tengok kat farmasi ke,watson,guardian. Sebenarnya semua pun bagus tapi pilihan ditangan anda dan ikut kesesuaian anda. Semua orang nak yang terbaik dan berkesan,so pemilihan jenama penting kalau mementingkan aspek 'terbaik'.

Apa yang menariknya dan berbezanya multivitamin dan multimineral shaklee ni? 

Sebelum tu ianya dipanggil Vitalea.

multivitamin shaklee, shaklee johor,shaklee johor jaya,shaklee permas jaya,shaklee taman molek, shaklee taman rinting,shaklee johor bahru


Kenapa Vitalea ni special sangaat? 

Ia merupakan multivitamin dan multimineral yang PERTAMA DICIPTA DI DUNIA.
Asalnya dikenali sebagai 'vitalize mineral' dan disingkatkan kepada 'Vita-min' dan perkataan vitamin yang disebut sekarang ni asalnya dari SHAKLEE.

Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya daripada cecair  kepada bentuk tablet dan dikenali sebagai VITA-LEA

Setiap tablet vitalea mengandungi:
-30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan
-12 vitamin
-7 mineral penting

Tablet vitalea ni disaluti dengan serbuk spirulina dan ia merupakan tablet multivitamin yang TERPANTAS  di dunia terlarut dalam air dan tubuh manusia.

Vitalea dipilih oleh center of science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Manfaat UTAMA Vitalea

1. Pelengkap nutrisi  
Ramai dikalangan kita sekarang yang kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat pemakanan yang tidak seimbang terutamanya mereka yang mengamalkan diet sayuran sahaja atau dikenali sebagai vegetarian. Dengan pengambilan vitalea ia akan melengkapkan nutrisi yang sepatutnya diperlukan oleh badan.

2. Metabolisme
Vitalea sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan penuaan.
Orang yang nak awet muda je sangat minat dengan kenyataan ni.

3. Melindungi organ
Dengan pengambilan yang betul vitalea mampu melindungi fungsi hati, jantung dan buah pinggang.

4. Keupayaan sistem produktif/pembesaran
Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar

5. Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup,pertumbuhan sel baru,membantu proses tumbesaran, pertumbuhan rambut, otot,kulit,kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid.

6. Penambahan tenaga segera
Vitalea merukan pemberi tenaga,kecergasan tubuh dan kekuatan mental sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam pembelajaran mahupun kerja seharian.

vitamin terbaik,shaklee johor,shaklee johor jaya, shaklee permas jaya, pengedar shaklee



0