PENGEDAR SHAKLEE JOHOR JAYA,PERMAS JAYA,JOHOR BAHRU,TAMAN MOLEK

Saya adalah pengedar sah shaklee semenjak 2013 dan sampai sekarang masih lagi aktif mengedar produk keluaran jenama Shaklee.

Kepada sesiapa yang ingin menjadi pengedar seperti saya boleh menghubungi saya puan Norin sama ada direct call, mesengger, whatsapp di talian 018-22-93-772. Dan jika tuan puan adalah seorang jejaka dan segan dengan saya boleh call jejaka ni nama dia mohamad azuan 018-787-9019.

Untuk pengetahuan semua, lokasi branch Shaklee Johor terletak di Taman molek dan berdekatan sangat dengan Panderosa. So sesiapa yang teringin nak ke Branch johor dan ingin menjadi pengedar sah shaklee boleh menghubungi kami.

Saya merupakan trusted seller dalam urusan jual beli produk shaklee. Segala keuntungan, komisen yang dikenakan adalah berdasarkan apa yang ditetapkan oleh Syarikat Shaklee. Pembelian melalui online bagi pengedar yang berjauhan daripada branch juga boleh dibuat. So sekiranya anda tinggal jauh daripada branch Shaklee anda hanya perlu membuat tempahan melalui online www.shaklee2u.com.my dan pihak Shaklee boleh membuat penghantaran ke alamat yang anda tetapkan.
 Berhati-hati membeli apa jua produk melalui online dan elakkan daripada scammer.


0