Set penjagaan muka yang selamat VS berbahaya

Ada juga beberapa orang bertanya mengenai kosmetik shaklee. Agaknya sebab diorang dah makan vitamin shaklee sebab tu nak cuba pula kosmetik atau set penjagaan kulit muka shaklee.
Pemilihan set penjagaan kulit muka penting bagi kaum perempuan ataupun lelaki sebab tersalah guna atau tersalah pilih lain jadinya.

 Terdapat lambakan jenama kosmetik sekarang,tengok sajalah FB,INSTAGRAM. Ada yang saya dengar barang sama tapi jenama berbeza disebabkan mudah nak buat OEM iaitu penjenamaan semula produk. Ini yang merisaukan kita nama produk berbeza tetapi sebenarnya ianya adalah produk yang sama. Kalau produk ok,tak mendatangkan masalah lain tak pe boleh digunakan,minta kita dijauhkan daripada tersalah beli produk yang memudaratkan.
pengedar shaklee johor,agen shaklee johor, shaklee kulit, kulit rosak, tanda kulit rosak, pencuci muka berbahaya,krim muka berbahaya, produk muka,


Intro je dah panjang berjela,belum lagi cerita mengenai penjagaan kulit shaklee. Haha...
Sebelum tu,bagi yang ada masalah kulit muka yang serius saya sarankan anda berjumpa dengan pakar kulit sebab diorang lebih arif. Kami ni hanya penjual produk shaklee dan tahu serba sedikit sahaja info daripada apa yang disampaikan oleh pakar nutrisi Shaklee.

Apa yang saya faham jika jerawat anda tidak putus-putus tumbuh boleh detox dahulu. Kemungkinan toksin banyak terkumpul dalan tubuh sebab tu guna apa produk pun tak jalan. Untuk detox boleh mesej saya secara personal.

Terdapat juga segelintir pengguna produk tertentu yang claim jerawat tak tumbuh langsung selepas beberapa hari guna produk tersebut. Berhati~hati ya sahabat sebab Dr Zubaidi ada buat satu post yang menyatakan bahawa tanda~tanda kulit muka iaitu epidermis rosak jerawat langsung tak tumbuh.

Set penjagaan Kulit shaklee ada dua. Satu Nutriwhite dan satu lagi Enfuselle. Saya nak perkenalkan mengenai Nutriwhite sebab excited terlebih bila menggunakan make up remover tu. Memang terbaik setakat ni walaupun saya sendiri tidak mengenakan make up.

Ni set Nutriwhite.

set kulit shaklee,shaklee johor,shaklee permas jaya,shaklee taman molek,shaklee johor jaya,shaklee pasir gudang, shaklee kulit cantik, shaklee jeragat,shaklee jerawat


Set Nutriwhite terdiri daripada;

1. Make up remover- menjadikan kulit licin,lembut dan berseri. Lembut,tidak berminyak.
2. Foaming cleanser-membersihkan dan menyegarkan kulit
3.Whitening softener-mengembalikan kulit pada ph yang seimbang,melembapkan dan mencerah kulit
4. Spot whitening treatment-memperbaiki kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
5. Whitening lotion-mencegah kerosakan kulit,menghilangkan radang kulit
6. Whitening essence-mencerah dan menegangkan kulit,mengurangkan tompok hitam
7. Overnight renewal whitening cream-memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit


Kecantikan sempurna diperoleh daripada semulajadi, disempurnakan dengan sains
0