Cara Sembuhkan resdung

Ramai dikalangan kita yang ada resdung atau bahasa sainsnya orang panggil sinus. Ada yang dah give up mencari penawar dan ada yang masih belum berusaha mencari penawar. Kali ni saya nak share bagaimana suami saya bebas daripada masalah resdung. Saya yang alah pada habuk pun dah tak berapa alah lagi.

Ceritanya bermula selepas mengenali shaklee. Bukan encik shaklee tu tapi vitamin shaklee. hehe.

Bangun pagi bersin memanjang jek,macam satu gangguan bagi saya. Bising satu hal,geli pon ada.

Saya cakap dengan en. suami ni untuk cuba vitamin resdung, iaitu B complex, vitamin c dan
alfalfa. Eh..kau..tak sampai 2 minggu makan vitamin tu dah ada perubahan besar. Pagi-pagi
dah tak da lagi bersin. Lepas tu makan seafood dah tak gatal hidung. Kalau sebelum ni makan seafood bersiap sedialah hidung gatal siap keluar biji-biji putih tu. Mata berair dan gatal.
Itu part resdung dia la.

Yang saya alah habuk pulak entah masa bila dah tak berapa alah sebab semenjak consume vitamin c, alfalfa,b complex dan ESP uselepas bersalin kan aisy automatik pula ada kesan lain. Alhamdulillah....nampak gayanya ni la vitamin yang serasi untuk kami sekeluarga.

Nak bantu sangat orang yang ada resdung ni sebab kami faham situasi anda bagaimana.





Post a Comment

Popular posts from this blog

Cara kempiskan perut boroi

Penyakit sendi

Cara penyimpanan sayur berdaun di dalam peti sejuk