Kesan Vitamin E shaklee Pada Diriku

Vitamin E memang terkenal hubungkaitnya dengan kulit. Sebut saja vitamin E pastinya orang tertumpu pada kulit sedangkan banyak lagi peranan vitamin E pada tubuh.

Kali ni saya nak cerita mengenai kesan vitamin E shaklee pada saya sendiri sebagai pengguna dan pengedar shaklee.

Sebenarnya vitamin E yang saya makan sekarang dah lama tersimpan dan tak makan pun,maklumlah saya lebih menumpukan pada vitamin untuk ibu menyusukan anak. Tapi disebabkan adik dah agak besar sebab nak setahun dah,sekarang nak concentrate pada kulit pula sebab masa mengandung tumbuh jeragat menyebabkan kulit tak sekata kalernya.
Orang cakap pembawakan,ntah la labu...ke disebabkan faktor usia yang dah masuk pertengahan 30-an ni.

Pada hari post ni saya tulis baru nak masuk 2 minggu saya makan vitamin E. Untuk minggu pertama,saya rasa badan panas je,nak tidur malam pun susah. Lepas tu rambut pula dah kembali gugur. Sebelum ni dah ak gugur lepas makan set menyusukan anak. Alahai..tapi saya tahu semua tu healing crisis so nak tak nak kena teruskan sebab nak merawat kulit tidak sekata ni.
Yang bestnya seawal SEMINGGU,yes..seminggu. Tumit saya yang pecah teruk dah beransur baik. Dah tak nampak sangat pecahnya. Macam amazing pula saya rasa Padahal tak pakai cream atau losyen apa-apa pun kat tumit.

Kulit saya ni jenis kering,rambut rasa kering sangat,tumit kaki mudah pecah. Sejak seminggu yang lepas ni,kulit kepala mula rasa berminyak dan rambut gugur. Tapi semalam dan hari ni rambut gugur dah tak da mungkin dah takda healing crisis lagi. Betul la,leader2 shaklee ni cakap kena teruskan juga dan pengambilan air kena cukup juga.

Jeragat saya masih ada lagi tetapi saya perasan warna kulit saya makin cerah. Best la makan vitamin E ni. Agaknya habis sebotol dua  jeragat ni akan hilang.

Cikgu shaklee saya cakap kalau makan kolagen shaklee dan vitamin E dan C lagi cepat kesannya.

InshaAllah,saya nak cuba kolagen pula lepas ni dan combinekan dengan vitamin E.

Memang awsome kesan vitamin E ni baru nak 2 minggu saya consume hasil sangat superb.

Jom la try.

Boleh hubungi saya Norin untuk sebarang tempahan produk shaklee.

018-2293772 Norin.







0