COD Shaklee area JB

Ramadhan ke 22,Semoga kita berjumpa dengan malam yang istimewa tu,aminn.
Macam mana pengambilan vitamin anda semasa ramadhan ni? Air jangan lupa ya minum secukupnya semasa bersahur dan selepas berbuka untuk elak dehidrat. Boleh pengsan tau kalau kurang sangat minum air,bahaya tu.

Ok la, Kepada yang berada di johor ada beberapa tempat yang saya cover untuk COD. Jadi,sesiapa yang nak COD tu boleh roger2 saya untuk penghantaran ye.
Tempat COD yang berhampiran dengan saya adalah seperti berikut;

Giant Plentong
Pasaraya Smart
Permas Jaya area bank

Bagi mereka yang berada di pasir gudang, Masai dan scientex boleh menghubungi Puan Lerma di talian 013-7836227

Ni dulu2 punya area cod. Sekarang dah pindah.
Tapi jangan risau,korang yg dulu area ni ade orang lain cover cod
Selain daripada tempat yang saya sebutkan saya akan pos dan cas pos adalah sama iaitu RM10 tak kira berapa banyak vitamin yang anda order



PENGHANRAN KE SELURUH NEGARA.

CAS POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA: RM10 SAHAJA
CAS POS KE SABAH SARAWAK: IKUT BERAT 
CAS POS KE NEGARA LAIN: IKUT BERAT


Jadi nak order vitamin shaklee,pertanyaan vitamin yang bersesuain dengan anda boleh hubungi saya kat no 018-2293772 atau whatsapp saya pun.
Yang mana lebih suka messenger boleh juga mesej kat fb saya, cari nama agie agusto,okey??

Ok la, sampai bertemu lagi,

assalamualaikum dan selamat beramal dalam bulan puasa ni.









0