Ingin menjadi ahli shaklee?

Shaklee dah cukup terkenal dengan supplemen natural dan ujian klinikalnya.
Baru- baru ni fenomena ESP dan Ostematrix. Semua orang berebut grab tau. Mana taknya,memang ditunggu- tunggu kedatangannya. Malangnya shaklee terpaksa limitkan pembelian seorang hanya boleh beli maximum 10 botol sahaja ESP dan Ostematrix.

So,ramai yang tanya macam mana nak beli dengan murah? Ada juga yang tanya macam mana nak beli sendiri supplemen shaklee ni?
Senang je, jadi ahli.. so korang akan lebih jimat. Para pengedar shaklee dilarang sama sekali menjual supplemen shaklee pada harga ahli atau lebih murah daripada harga ahli. Sesiapa yang kantoi memang akan dikenakan tindakan,so jangan la buatπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ.

Untuk yang nak order sendiri, anda akan diberikan Id Dan password untuk log in ke laman web shaklee.

www.shaklee2u.com.my

Kat laman web ni,kita boleh tengok promosi,sebarang info yang shaklee keluarkan. Kat laman web ni la kita boleh shopping sakan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.

Yang bestnya dengan beli online ni beli barang banyak mana pun cas tetap sama. Rm10.80 ke seluruh semenanjung,tapi...tapi, sebelum tu kene cek area penghantaran yang tak masuk ye. Kat dalam web tu ada dinyatakan.

So sesiapa yang nak jadi ahli shaklee sama ada untuk kegunaan sendiri atau nak jadi pengedar boleh hubungi saya, kalau nak jumpa orang jb boleh 😊😊😊..

NORINAH AB RAZALI
ID: 1081820
NO TEL: 018-2293-772




0